För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Montering

 

Oavsett om det är renovering eller nyinstallation av inredning och redskap så tar vi hand om hela processen. Våra serviceteam arbetar över hela landet och monterar all typ av utrustning. Full insyn och kontroll genom hela produktionskedjan gör att vi kan garantera att slutresultatet blir säkert, funktionellt och håller högsta kvalitet.

 

 

Kontroll & service

 

Närmare 80 kommuner i landet har gett oss sitt förtroende att låta oss ansvara för säkerhetskontroll och service av utrustning och redskap i olika typer av idrottsanläggningar. Efter besiktning lämnar våra specialutbildade servicemontörer protokoll och en skaderapport till beställaren.

Besiktningsprotokollet, med anmärkningar, sätts även upp i lokalen, likaså en besiktningsskylt som visar när besiktning är utförd. I vår kundservice ingår även att lämna offert på att åtgärda anmärkningar efter besiktning.

 

 

                      

 

 

Reservdelar

 

I vår produktionsanläggning i Hultsfred lagerhåller vi ett mycket brett reservdelssortiment till de flesta fabrikat och produkter på marknaden. Våra servicemontörer har också ett lager med de mest frekventa reservdelarna i sina servicefordon och kan ute hos kund snabbt åtgärda ett fel eller en skada på utrustning.

 

 

 

 


 

Start > Projektering > Montering, kontroll & service
Meny
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms