För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Om oss

 

Vare sig du hör hemma i en förening, skola eller ett företag, så kan vi ta fram precis det som är bäst för dig. För gymnastik- och idrottsmaterial är vår passion och specialitet.

KGM AB är klätterställningar och klubbor. Gymnastikbänkar och golvlock. Matchkläder och multisportarenor.  Plus ytterligare ca 4000 andra artiklar.

 

Vårt sortiment innehåller nya spännande prylar, bästsäljare och några klassiker som vi är mycket stolta över. Allt av högsta kvalitet för alla nivåer. Skulle du inte hitta just det du söker, hör av dig direkt. Vi älskar utmaningar och gör allt för att lösa uppgiften. Eller vinna matchen som vi sportfånar uttrycker det.

 

Produktionen i Hultsfred ger dig kvalitet, funktion, design och finish. Ett rejält lager garanterar dig snabba leveranser.

 

Vår affärsidé är att tillverka, tillhandahålla och skräddarsy kompletta inredningar för idrottshallar samt erbjuda ett brett sortiment av lek- och idrottsprodukter från förskola till elitverksamhet. Med högt ställda krav på kvalitet och miljö, tar vi ansvar för produkterna nu och i framtiden. För att upprätthålla säkerheten i Sveriges idrottshallar utför vi säkerhetsbesiktningar.

 

I vår anläggning på ca 4 000 kvm har vi:

  • Trä och metallavdelning
  • Lackering
  • Lager
  • Försäljningskontor

 

Med moderna maskiner kopplat till duktiga hantverkare i produktion tillverkar KGM produkter i högsta kvalité.

 

FR2000 garanterar en mycket hög kvalitet tillsammans med en miljömedvetenhet för varje enskild medarbetare. 

 

Välkommen till en inspirerande värld av gymnastik och idrott! 

 

 

 

 

Start > Om oss > Om oss
Meny
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms