För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Kvalitet & miljö

 

Sedan våren år 2000 är KGM AB certifierade i FR2000, ett kvalitets- och miljösäkringssystem som är baserat på ISO 9001 och ISO 14001.

 

KGM AB har en klar och tydlig strävan mot ett samspel  mellan inre och yttre miljö så att den totala belastningen av miljön nedbringas. Vi vet att detta är av stor vikt för kommande generationer. Våra medarbetare har samma mål och värderingar.

 

Kvalitet d v s produkt/tjänst levererad i rätt tid och enligt avtalade villkor är en mycket högt prioriterad uppgift som åvilar alla medarbetare på KGM AB. Målet är att KGM AB skall vara ett företag känt och respekterat för god kvalitet, vänligt och korrekt bemötande mot kund och en stabil och långsiktig affärspartner. Varje leverans skall därmed vara en rekommendation för kommande  affärer.

 

Ett målmedvetet utvecklingsarbete och ständiga förbättringar kännetecknar i hög grad KGM AB. Ett led i detta är att vi sedan år 2000 är certifierade i FR2000, ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet. Uppbyggnaden speglar en orders väg genom organisationen, från offert till avslutad affär.

 

Systemet utgår från ISO 9001, ISO 14001 och SS 62 40 70 samt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete, AFS 2001:1 och även Räddningsverkets allmänna råd om systematiskt brandskyddsarbete, SRVFS 2004:3.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad är FR2000?

 

 

 

 

 


 

Start > Om oss > Kvalitét & Miljö
Meny
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms